Често задавани въпроси

Платените видеа са значително по-дълги и са изцяло персонализирани. В тях Дядо Коледа ще спомене имената на децата, ще покаже техни снимки, ще ги поздрави за добрите им дела и ще им даде съвети върху какво да работят повече.

Безплатното видео е с продължителност под 2 минути и няма възможност да поръчате на Дядо Коледа да спомене имената или други любопитни детайли за децата.

Видеото Ви ще бъде генерирано до 24 часа, след като платите поръчката си и персонализирате заявката си. Обикновено видеата се готови значително по-бързо, но максималният срок, в който трябва да получите видеото си е 24 часа.

Не, не предлагаме такава опция. След като попълните необходимата информация за изготвянето на видеото, ше получите имейл с линк, от който може да изтеглите видеото си на компютър, лаптоп, телефон, таблет и т.н. Впоследствие може да запишете файла на CD, DVD или флашка.

Да. Това е идеална опция за изненада на гадже, съпруг, съпруга, родители и страхотен повод за малко смях в Коледната нощ. Когато избирате различните поздравления и препоръки, ще намерите категория „За възрастни“, в която има многожество хумористични опции за пораснали деца.

Защото за създаването на видео за повече от едно дете е нужно повече време.

 1. Изберете сюжет на видео.
 2. Изберете за едно или за повече от едно дете да бъде видеото.
 3. Изберете начин на плащане и платете
 4. Персонализирайте заявката си (качете снимки, изберете препоръки, поздравления и др.)
 5. Вижте/свалете готовото видео от имейла и/или профила си.
За повече информация изгледайте видеото ТУК.

Може да заплатите поръчката си по три начина:

 1. По банков път.
 2. С дебитна/кредитна карта
 3. В някой от над 1400-те офиса на Изипей (Easypay) в цялата страна

Да! Може да анулирате Ваша поръчка до 30 дни, след като сте направили плащането. Искаме клиентите ни да са доволни, затова ако полученото видео не Ви хареса, ще Ви върнем парите. За да откажете поръчка, следвайте стъпките тук.

 1. Дядо Коледа ще ги похвали за дейностите, в които се справят добре (напр. помагат вкъщи, рисуват хубаво, оправят си леглото и т.н.)
 2. Дядо Коледа ще ги насърчи да работят по-усилено върху слабите си страни (напр. да ядат повече зеленчуци, да се стараят повече в училище и т.н.)
 3. Ще им покажете, че Дядо Коледа мисли за тях и не ги е забравил.
 4. Дядо Коледа ще ги успокои, че е получил писмата им.
 5. Дядо Коледа ще им напомни, че трябва да са добри, ако искат да получат подаръци на Коледа.
 6. Дядо Коледа ще им каже каквото пожелаете.
 7. Децата ще се убедят, че Дядо Коледа съществува.
 8. Децата ще видят, че са в добрия списък на Дядо Коледа.
 9. Децата ще научат как джуджета събират информация за тях.
 10. Над 1000 семейства вече зарадваха своите деца.

За съжаление понякога нашите имейли попадат в папка „Спам“, затова проверявайте и там, ако мислите, че видеото се бави. В случай че и в „Спам“ не откриете имейл от нас, пишете ни на info@diadokoleda.bg и ще Ви съдействаме по най-бързия начин.