Отзиви

Разочарована съм! Незнам как да се свържа и от къде вече да им пиша на тез хора. Направих поръчка на 27.11.23 на 22.12.23 ми пращат имей, че видеото е готово аз не мога да намеря видеото от тогава насам пише на поръчката ми, че до 24 часа ще намеря видеото на профила ми

Много съм щастлива! Благодаря Ви ! Видеото е прекрасно! Със сигурност ще зардвам и изненадам малкото си внуче. С Вашето видео ще започне празника и отварянето на подаръците. Бъдете живи и здрави и продължавайте да ни радвате! Весели празници!

Прекрасни сте! Поздравления за интересната хрумка. Вече няколко години Дядо Коледа присъства на семейното ни тържество благодарение на вас. Отварянето на подаръците стартира с вашето видео. Истински се забавляваме! Весели празници и на вас!

Прекрасни сте! Поздравления за интересната хрумка. Вече няколко години Дядо Коледа присъства на семейното ни тържество благодарение на вас. Отварянето на подаръците стартира с вашето видео. Истински се забавляваме! Весели празници и на вас!

Адмирации към целия Ви екип ! Получих видеото за по-малко от 10 минути, след като пуснах поръчката си. Нямам търпение да го покажа на детето си, което съм сигурна, че ще остане очаровано. Видеото е прекрасно. В цялата Ви работа е вложен много труд и желание. Продължавайте да радвате и малки и големи. ????

Крайно съм разочарована от липсата на коректност, от 08.12 съм заявила видео, заплатила съм, а видео все още няма-дори и в спам папката, писах 3 пъти имейл-отговор не получих, затова ако не си получа видеото до 24 часа, искам да ми върнете парите, все пак няма защо да ви плащам за нещо, което не сте направили!

Видеото е много добро. надявам се децата да го харесат.

Видеото е много добро. надявам се децата да го харесат.

Всичи снимки на детето ми са ориентирани в грешна позиция, тоест завъртяни на 90 градуса. По този начин не мога да покажа клипа на Детето . Моля за съдействие клипа да бъде коригиран.

За втори път правя видеопоздрав, прекрасно се е получил, изненадата ще е огромна! Благодаря на екипа!

Отлично предложение и изпълнение!

Много готино, но доста шаблонно. Няма как да поръчаш същия подарък за догодина

Беше уникално видео! Малкия се зарадва страшно много! Благодарим от сърце.

Страхотна изненада се получи!

Децата останаха много изненадани и доволни! Всички изключително много харесахме видеото. Не съжалявам за офертата, от която се възползвах.

Благодаря за експедитивността на целия екип, изключително внимателни и любезни. Впечатлени сме всички. Децата подскачаха от еуфория. Благодарим ви. Поздрави от Сияна и Венеция

Страхотна изненада се получи!!!

Страхотно емоционално преживяване постигнахте в нас! Продължавайте да радвате децата на България! ♥️????????❄️????

Изключително доволен съм. Поръчвам видео за втора година и сигурност няма да бъде за последно!

Благодаря ви грабо за чудесната оферта отново ме накарахте да се усмихна

Чудесен подарък за малки и пораснали деца!

Суперррр. много хубаво

ПРЕКРАСНО ПРЕЖИВЯВАНЕ,МИСЛЯ ЧЕ И ЗА ДЕЦАТА ЩЕ БЪДЕ ВЪРХОВНА ЕМОЦИЯ.

Плаках от щастие през цялото време..прекрасно е!! И то, аз го подарявам на децата. Още не са го видяли, но съм сигурна, че ще го харесат! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Видеото е перфектна изненада за малки и големи! Получава се наистина много интересно и реалистично. Изпращат го веднага и са коректни. Заслужава си! Аз съм много доволна! Направете си и Вие! / P.S не съм от екипа им :D /

Страхотно изпълнение ! Детето ни се разплака от радост ! Гледа го над 10 пъти ! Благодарим за милия спомен и емоция !

Много благодаря и много съм доволна бързата реакция относно изпълнението!

Бързо и коректно обслужване.Страхотно,автентично видео,носещо усмивки на малки и големи! Препоръчвам.

Детето се зарадва много

Чудесно видео, което оставя топли чувства в сърцата на малки и големи :)

Чудесно видео! За втора година изненадвам внучките си и те преживяват видяното с радост. Благодаря! Бъдете здрави!

Идеята е уникална. В днешно време все по - малки деца вярват в Дядо Коледа! Тези клипчета помагат, както на учителите така и на родителите да върнат вярата и усмивката на децата! Пожелавам ви още много креативност и успех!

Невероятни както винаги! Бързо, лесно и изключително интересно за цялото семейство. Време е да измислите и нови видеа за да може да продължим да ви ползваме.

Невероятен и нестандартен подарък за всяко дете,бърза доставка, остава спомен за цял живот

Много съм доволна от услугата. Видеото е невероятно. Нямам търпение да видя радостта в очите на нашият внук. Препоръчвам. Подарете тази радост на вашите деца.

Невероятно мили и коректни хора! Клипчето е страхотно! Със сигурност догодина ще използвам услугите ви отново! Бъдете живи и здрави и Весели празници!!! :)

Много сме доволни, децата бяха щастливи и страшно изненадани :)) Имаше леко забавяне, заради добавяне на името и се притесних дали ще стане в срок, но видеото си беше направено навреме и всичко беше точно. Мн благодарим!

Много сме доволни ! Страхотни сте !

Много се изненадаха децата от срещата си с Дядо Коледа. Полезна бе срещата им с него. Благодаря на екипа за чудесната им работа!

Видеото бе готово за около 4 часа. Радваме му се и деца, и възрастни.

Уникално!Благодаря Ви!Изключително бързи и коректни!Страхотно послание! Бъдете здрави!

Много съм доволен! Бързо изпълнена поръчка и децата са много щастливи! Като препоръка към diadokoleda.bg - би било чудесно ако добавят още опции за видео, тъй като вече ползвахме и трите ????

Много бързи и коректни.

Благодаря Ви за трета поредна година, за прекрасните емоции, които подарявате на децата ми! Идеята която сте реализирали е уникален подарък за всяко едно дете! Продължавайте да радвате малки и големи и да правите още разнообразни видео послания за децата! Благодаря Ви от сърце! Весели празници! Бъдете все така креативни!

Благодаря! Това е невероятно измислено, а емоцията неповторима. Сина ми остана възхитен ! Пожелаваме Ви светли, топли и щастливи празници! ❤️

Грещо препоръчвам! Радост за малки и големи деца.

Много съм доволна, препоръчвам на всеки, който иска да е оригинален и да изненада било дете или възрастен. Имах нужда от съдействие, което получих учтиво и много бързо.

Благодаря, че ще направите празниците на внуците ни незабравими!

Приятно видео, бързо изпълнение. Препоръчвам

Страхотна изненада за детето! Благодаря ви!

Прекрасни сте! Ще е хубаво да добавите нови сценарии, за такива като нас, които са поръчвали всичките вече. Би било добре да има и опция ръчно да пишем за какво да е похвалено или насърчено, детето, защото, колкото и готови опции да има, все пак децата са различни, а и така ще се комбинират

Страхотни са. Бързо и качествено. Препоръчвам.

Страхотно видео. Препоръчвам

Благодаря невероятни сте зарадвахте малки и големи,браво на вас,

Успяхте да накарате 12 годишната ми дъщеря отново да повярва в Дядо Коледа. Точно това беше целта! Благодаря Ви от сърце!

Благодаря! Страхотна изненада за детето.

Благодаря! Страхотни сте!

За втори път поръчвам, чесно казано, леко съм разочарована. Първата година беше по-забавно, по реално. А тази година, някак скалъпено, все едно сама съм си го правила. Не разбирам защо е онлайн, защо не е като файл. Преди го пращаха като файл и можех да го покажа и на телевизора, а сега не знам как да скрия от децата, че съм го поръчала по интернет.

Услугата си заслужава!

За първи път поръчвам видео. Прекрасно е! От днес започвам горещо да ви препоръчвам на всички приятели, колеги и познати. Бъдете здрави! Създавате усещане за празничност. С уважение!

Много добре се получи, детето остана доволно :)

Много бързо и точно обслужване. Препоръчвам!

Много сме доволни ❤

Вече загубих бройката коя поредна година поръчвам видео, но е втора, в която видеото е за моето дете. Нямам търпение да го изгледа на Коледа, защото все още ме кара да ѝ пускам миналогодишното от време на време.

много вълнуващо видео - дори и за мен, а предполагам, че ще е още по-емоционално за децата. поздравявам Ви за хубавата идея и ще се радвам да измислите изненади и за поздравления за рождени дни! и разбира се, веднага ще ги поръчам

Страхотно видео послание.Благодарим от сърце за хубавите емоции, които изживяхме

Вече няколко години използвам Вашите услуги, за което съм много благодарна. Имам едно предложение за следващата година да промените сюжетите, за да не се получава повторение.

Препоръчвам! Изключително бързи и коректни, чудесно видео!

Страхотна оферта и изпълнение. Благодаря

Страхотни сте! Благодарим ви!

Изключително бързи и коректни, чудесно видео доставило огромна радост на детето ми! Бих използвала отново с удоволствие, препоръчвам!

Чудесно забавление за цялото семейство!

Препоръчвам!

Невероятно преживяване за децата

Препоръчвам!

Получихме видеото веднага след като го поръчахме. Изключително креативно и забавно и достави неописуема радост на малката ми дъщеря, а и на нейните родители :) Един съвет към бъдещи потребители - използвайте снимки в едър план - изглеждат по-добре на видеото.

Изключително коректно отношение! Прекрасно видео!

Разкошно! Ние възрастните също много се зарадвахме

Прекрасна работа

Страхотно настроение и интерес се добива при децата. Веселието е пълноценно. Благодаря Ви!

Създаде радост и настроение. Благодаря!

Децата бяха много впечатлени

За поредна година сме много доволни.

Много хубаво за малки и големи!

Страхотен замисъл и страхотно изпълнение!

Страхотен замисъли страхотно изпълнение!

Клипът ни стана много бързо. Поради неизвестни причини - не се бяха качили снимки на детето ни и първоначално нямаше снимки в клипа, но писахме на сайта, реагираха светкавично и ни изпратиха клип със снимки на детето. Бихме използвали отново.

Бърза и лесна комуникация, имах въпроси преди поръчката отговориха на позвъняването ми веднага и ми обясниха всичко подробно, направих заявка за клипче и след 2 часа вече беше готово. Препоръчвам с две ръце страхотен подарък за всяко дете.

Уникално видео, препоръчвам. Много забавно и интересно.

Благодарим ви! За поредна година зарадвахте много нашето дете! Продължавайте да раздавате радост!

Детето ми много се зарадва на видеото от Дядо Коледа. Догодина пак бих се възползвала, но ако е малко по-различно.

Чудесно видео!

Бързо изпълнение на поръчката, както и предишните години сме супер доволни, но вече изчерпихме вариантите. Може да измислите ново стори:) Благодаря и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!!

Изключително коректни! Препоръчвам!

Всичко беше както трябва.

Коректни, получих видеото в оказания ден. Страхотна изненада за всички:)

Сайтът е направен интересно. Видеото се сглобява за 10 мин ако се ползват въведените фрази.

За час видеото беше готово :-)

За трета поредна година правим изненада на децата. Бързо и коректно обслужване. Невероятно преживяване за децата! Догодина очакваме нови варианти :)

Много благодаря! Уникални сте! Видеото е прекрасно! И този ръси коледен прашец и дух сред тези, които го гледат! Пренесохме се в Лапландия! Бъдете много здрави!

Видеото създава невероятни емоции у децата. Мисля, че създателите трябва да помислят за обогатяване колекцията от видеа.

За първи път правя такова видео за децата си. Приятно изненадана останах от големия избор от предложения за различните опции (хобита, похвали и т.н.). Смятам, че децата ще бъдат много щастливи.

Изключително бързи - интересно преживяване за всяко малко дете! Препоръчвам!

Видеото стана страшно бързо и много яко????

Благодаря ви от сърце!❤️Идеята ви е уникална! Чакам с нетърпение момента да видя реакцията на сина си като види филмчето! Светли празници! Бъдете здрави!

Видеото е прекрасно! С нетърпение чакам реакцията на детето. Благодаря за отзивчивостта и бързото изпълнение на поръчката.

Благодаря за чудесното видео. Бъдете все така отзивчиви и внимателни. Весели празници.

Много съм доволна,много благодаря. Бъдете здрави!

Страхотно видео! Децата ще бъдат наистина впечатлени и изненадани! Благодарим ви прекрасните емоции, които ще донесе!

Прекрасно видео! Ще донесе огромна радост на внука ми.Горещо препоръчвам!

Много съм доволен.Продължавайте да радвате хората все така.

Здравейте! Идеята е чудесна, но във видеото което получих снимките на детето не са цели, а се вижда малка част от тях. Може би преди да изпратите готовото видео трябва да го прегледате.

Благодаря за бързата обратна връзка, и двете видеа, които поръчах станаха за часове, дори и извън работно време. Поръчвайте и не се колебайте !

Много добра идея да пресъздадете тези великолепни видеа които да радват малки и големи! Благодаря ви много !

Много съм доволен от експресното обслужване и доброто качество на материала.

Бърза и качествена услуга

Страхотно видео! Благодаря ви за бързината, коректността и професионализма! Продължавайте да радвате нашите малчугани! Весели празници!

Изключително доволни сме от резултата и ви благодарим сърдечно за чудесното филмче!Много бързо получихме видеото и нямаме търпение да дочакаме Коледа,защото сме сигурни,че изненадата ще бъде много впечатляваща и невероятна за сина ни! Поздравления на екипа ви за идеята и реализацията! Весели празници!

Чудесно видео! Благодаря ви!

Имах проблем с поръчката. Видеото стана прекрасно! Благодаря Ви! Изключително бързи и отзивчиви сте!

Услугата е невероятна и много иновативна! Поздравления за добре свършената работа!

Страхотна идея, невероятна реализация и много голям професионализъм при изпълнението ѝ. Персоналният клип се получи много, много добре.

Благодаря! За поредна година поръчвам и съм много доволна:)

Много съм доволна, изключително бързо се случиха нещата, помогнаха ни и за допълнителна персонализация и бяха изключително любезни, защото бях объркала нещо при поръчката. Супер препоръчвам.

Изключително съм доволен от коректното и точно отношение от страна на екипа. Извършиха всички поискани от мен корекции на видеото, което стана супер. Благодаря ви от сърце.

Благодаря на екипа от професионалисти за страхотното видео.Ако искате да зарадвате своите деца-това е сайтът.Горещо препоръчвам.

Оригинално, детето много се зарадва

Професионално и прекрасно! Благодаря и успехи!

Трета поредна година ги ползвам и съм много доволна!

Вълнуващо, въшебно и приказно! Направилите сте нещо прекрасно! Благодаря!

Много съм доволна от крайния резултат. Наистина е невероятно, как едно дете да се потопи в света на добрия старец. Благодаря, страхотни сте.

Страхотен подарък!

Супер доволни! Страхотно и професионално обслужване

Вълнуващо, въшебно и приказно! Направили сте нещо прекрасно, което ще остане спомен за детето за цял живот! Благодаря!

KLIPA E STRAXOTEN MNOGO SME DOVOLNI

Прекрасно направено видео, бързо и качествено обслужване

Много сме доволни!

Подарихте страхотна емоция!

Интересно и приятно клипче. Сигурна съм, че на децата много ще им харесва и ще се изненадат. Благодаря!

Прекрасно! Благодарим от сърце! Много бързо и коректно отношение!

Страхотни сте!За поредна година вдъхновявате мен и моята дъщеря.Желаем Ви Весели празници!

Перфектни! За трета година си взимаме видео, магична част от нашата Коледа! Благодарим!

Прекрасно вдъхновение за малките дечица

Супер клипче.

Очарована съм! Върнахте вярата в дядо Коледа на сина ни! С трепет очаква Коледа! Гледаме го отново и отново!

Много сме доволни! Вече трета година правите празника ни още по-забавен и магичен! Вашето видео стана част от семейната ни коледна традиция! Много бързо и коректно отношение!

За втора година поръчвам това видео и си представям как ще замлъкнат и учудено ще гледат Дядо Коледа. Още ми е свеж спомена от миналата година. Супер е

Прекрасно ,бързо и качествено изпълнение. Всички останахме много доволни. Препоръчвам!

Страхотно ,бързо и качествено изпълнение. Децата останаха много доволни. Препоръчвам!

Страхотна и вълнуваща изненада за деца! Благодаря!

Прекрасно! Благодарим от сърце!

Страхотна изненада за сина ми за втора година. Много е впечатлен и щастлив. :)

Прекрасна изненада за детето. Много добре изработено видео. Поздравления!

Прекрасно! Трета година ползваме Вашите услуги. Доставяте огромна радост и изненада за детето. Весели празници!

Много добре се е получил поздрава! Малкия ще е доста изненадан

Страхотно видео, много въздействащо за децата.

Почти перфектна услуга.Бих се възползвал пак.

Страхотен коледен подарък.

Отлично.БЛАГОДАРЯ

Страхотни видеа, също като миналата година

Огромно Благодаря ! За първи път видях сълзи от щастие в очите на детето си ! Почувства се невероятно специален, безкрайно щастлив и горд от себе си! Раздавайте магията на Коледа още дълги години ! Весели празници

Видеото, което направихте за децата, беше меко казано уникално! Децата се почувстваха специални, чувството на радост и изненада не могат да се опишат с думи! Чрез видеото затвърдихте вярата им в дядо Коледа, а те имат нужда от своите магически чудеса и светове, в които да вярват! Благодарим от сърце! Бъдете здрави!

Видеото беше супер

Прекрасно видео! Втора година поръчвам и смятам да продължавам ????

Децата бяха много изненадани, а радостта голяма!

Видеото е направено прекрасно. Емоцията при подаряването беше много голяма. Хареса се на всички - и малки, и големи. Благодаря на екипа създал това видео!

Много интересно за детето.

Доволни сме от видеото! Децата останаха много изненадани. Благодаря Ви за емоциите!

Браво на целия ви екип! Правите много деца щастливи! :)

Много бързо стана всичко. И беше голяма изненада за децата.

Бързо получаване на видеото. Страхотен продукт.

Страхотна идея и чудесно изпълнение! Много сме доволни, детето остана очаровано!

Изключително любезно и професионално отношение! Благодаря!

Страхотно изживяване!

Много хареса на децата.

БЛАГОДАРЯ за чудесното видео

Благодаря ви! Детето ми е толкова щастливо! Чудесна идея и изпълнение! Продължавайте да радвате и малки, и големи!

Беше страхотно

Дъщеря ми, която е на 5 години, остана много впечатлена и след клипа започнаха много въпроси.

Доволна съм.

Прекрасно видео! Втора година поръчвам и смятам да продължавам :)

Много приятен подарък, за да зарадвате любим човек. Благодаря Любо за помоща с видеото, голям пич.

Много бързо стана и сме много доволни. Получи се страхотна изненада, Бравооо

Страхотен подарък, макар да не беше за дете, а за вече порастналият ми приятел :D Емоцията беше незабравима!

Изключителен подарък, който оставя незабравим спомен у децата. Благодаря Ви за стойността, която давате, емоцията, радостта и щастието на децата. Детето искреше от щастие, когато гледаше видеото за първи път. Видеото е толкова реалистично, че детето повярва, че Дядо Коледа съществува. Благодаря Ви, че допринасяте за съхраняване на магията на Коледа. Благодаря Ви за изключително бързото обслужване и професионализъм. Весели празници!

Това е запомнящ се подарък- уникално забавление за малки и големи. Благодарим ви за емоцията! Щастливи и благословени празници!

За втора година ползваме услугите Ви. Благодаря за радостта, която донесохте на малкия. Обслужването е бързо и със страхотно внимание към клиентите!!! Препоръчвам силно за малки деца и се надявам следващата година отново да използвам услугите Ви с нещо по-различно:)

Втора година ползвам услугите на фирмата. Бързо и коректно обслужване. Доставя невероятна емоция на детето ми.

Много сме доволни.

Благодаря ! Много бърза и качествена изработка на видеото ! Нямам търпение да видя реакцията на нашата принцеса :-)

Видеото е страхотно и беше направено много бързо. Малкият много се зарадва и вече го е гледал поне 50 пъти! Препоръчвам!

Благодаря Ви от все сърце! Видеото е страхотно и наистина много въздействащо! Топли и светли празници на целият Ви екип! Бъдете здрави!

Бърза изработка. Много ни хареса видеото!

Оригинално и много въздействащо!!!

Подариха ни на нас такова видео за нашето момченце и понеже бяхме много впечатлени подарихме и ние на другот детенце. Надявам се, че и двете ще се зарадват на Коледа като ги видят.

Страхотно видео браво!!! Много съм доволен и ще спаси вярата на детето в Дядо Коледа. Благодаря ви!!! Бъдете живи и здрави!

Много яко се получи

Страхотно видео, много реалистично, децата наистина повярваха в Дядо Коледа:)

Огромно БЛАГОДАРЯ! Прекрасно е!

Страхотно видео! Братчето ми много се зарадва! Пожелавам ви весели празници! Благодаря! :)

Аз съм супер доволен от услугата! Страхотна идея и чудесно изпълнение! Освен това една от малкото бг услуги с адекватна обратна връзка. Липсваха имената на децата ми в списъка, писах им и бяха добавени за 1 ден.

Вие сте страхотни! Получих видеото си за два часа и ни създаде прекрасна емоция. Благодаря!

Благодаря Ви за невероятната емоция която ни подарихте! Видеото е страхотно! Получихме го изключително бързо! Накарахте всички у дома да се почувстват отново деца, заедно със сина ни! Благодарим Ви от сърце! Весели празници!

Много съм доволна. Страхотна идея да зарадваш децата си. Всичко е бързо и професионално. Благодаря Ви.

Изключително съм доволна! Благодаря за страхотното клипче, професионализма и човечността. След като си заплатих клипчето и трябваше вече да го персионализирам видях, че съм платила грешно клипче - исках за едно дете, а бях поръчала за група. Писах на имейла на сайта, обясних случая и в рамките на няколко минути ми отговориха. Дадоха ми код с който да поръчам безплатно вече правилното клипче и успях най-накрая да направя и съответно да получа това, което искам. Изключително съм благодарна и приятно изненадана, че не се наложи да платя втори път, а грешката си беше моя. Браво, страхотни сте, благодаря!!!

БРАВО.Страхотна идея е това видео и много добре сте се справили.

Благодаря за перфектното изпълнение,бързата реализация и страхотния резултат.

Благодаря ви за прекрасното видео!Децата ми изпитаха невероятна емоция! Препоръчвам!

Страхотна емоция и изненада за детето! Видеото е чудесно!

Изненадата беше страхотна!!! Децата са много щастливи и искат да гледат клипа постоянно!

Много бързо стана, доволна съм. Интересно е и се надявам детето ми да го хареса.

Малката остана много доволна от специалния си поздрав от Дядо Коледа!

Чудесна идея, голяма емоция за децата.

Страхотна изненада! Детето не можа да повярва, че е специално за него филмчето! Беше много важен после :)

Страхотна изненада за всяко дете! Спомен, който е неповторим!! И страхотен екип, отзивчиви и бързи! Поздравления и Благодаря!

Приказно се получи! Децата пощуряха! Бързо, качествено и красиво!

Децата бяха много очаровани!

Не знам децата колко се радват, но за възрастни е страхотна изненада. Благодаря на целия екип на diadokoleda.bg за съдействието по време на генерирането на видеото.

Страхотен клип. Приятелката ми остана очарована. Чудесна и трогателна изненада както за малки, така и за пораснали деца.

Благодаря Ви за чудесния клип, бързината и изключителния професионализъм. Детето ми много се зарадва. Весели Коледни празници и Щастлива 2020 година. Бъдете много живи и здрави!

Получи се прекрасно и много бързо! Благодаря на целият екип! Накарахте ни да се почувстваме прекрасно! Весела Коледа хо хо хо!

Страхотно видео се получи. Малките много ще се изненадат. Перфектна организация. Поздравления на екипа! Весели празници!

Отново успяхте да изненадате приятно детето ми! Голямо вълнение. Не мога да опиша радостта в очите на детето ми . Благодаря!

Видеото е страхотно, чудесен начин да зарадвате детето си!

Прекрасна идея и много добър софтуер за създаване на видеото. Голяма радост и вълнение, както за децата, така и за цялото семейство. От началото на декември до 12 декември направих по молба на мои близки, 6 филма.

Поръчах видео за племенниците ми и го получих на имейл след точно 7 минути. Прекрасно е! Нямам търпение да го покажа на децата! Убедена съм, че ще бъдат на седмото небе (че леля йм е със специални връзки в Лапландия) :-D Благодарим ти, Любо. Идеята за сайта и изпълнението са чудесни! Успех в начинанията и весела Коледа и на теб и семейството ти! (Маги)

Уникално изпълнение!!! Днес получих видеото и веднага го прегледах :) няма да крия - просълзих се :) Работя в чужбина и няма да мога да съм в България за Коледа, но поне имах възможност да направя уникална изненада за сина и племенниците ми :) Препоръчвам тези видеа готини, уникални абе всичко, което искаш за Коледа като изненада. Здраве и късмет през новата година. Весели празници

Уникално видео , много бързо изпълнение , изключително коректен !

Много благодаря за чудесното видео.Това е едно незабрававимо преживяване за всяко дете.Горещо го препоръчвам!

Бързо и качествено облсужване!

Много Ви благодаря за прекрасното видео. Страхотен и незабравим подарък за моите деца. Весели празници и много късмет!

Страхотен предколеден подарък за всяко дете!

Изключително приятно и вълнуващо изживяване за четиригодишното момиченце, за което взех видеото. Благодаря!

Много съм доволна!

Прекрасна услуга. За поредна година им се доверявам. Бързи, коректни. А удоволствието да видиш светналите очички на детето ти - няма цена. Благодаря Ви и до нови срещи.

Страхотно видео!!! Супер е! Най-хубавият подарък за Коледа!!!

Видеото стана изключително бързо и е просто страхотно! Още не съм го показала на дъщеря ми, но нямам съмнение, че ще бъде впечатлена повече от всеки друг подарък, който ще получи. Вече запалих половината си познати с деца. Препоръчвам горещо и се надявам идеята да се развива с още опции, сюжети и възможности. Бих поръчвала всяка година.

Изключително много въздейства на детето ми, много го зарадва и впечатли! Обслужването беше бързо и коректно!

Много ни хареса на цялото семейство, детето остана доволно! Само ме попита на кой е този глас защото звучал познато :D

Благодаря Ви. Клипчето е страхотно!

Видеото е страхотно!!! Идеята е страхотна, БЛАГОДАРЯ на екипа и задължително ще повторим догодина!

Страхотно видео,което ни донесе много радост и за детето и на нас възрастните...благодарим ви! Весели празници !!!

Идеята е много добра. Малкият беше изключително щастлив, че Дядо Коледа лично го поздравява.

Благодаря за страхотното видео за Коледа. Адмирации за идеята. Препоръчвам от сърце!

Прекрасно и професионално направено. Силно препоръчвам. Децата (на 7 и 3) направо онемяха. Страхотна изненада преди Коледа.

Направих 2 поръчки общо за 3 деца! Приятно съм изненадана от екипа ви! Лесна поръчка, изключително професионално изпълнение до последния детайл, до минута точно изпълнение на срока! Резултата е хиляди щастливи деца и родители! Бъдете благословени! Аз си пожелавам повече българи като вас в България!

Бързо и качествено изпълнение. Много сме доволни!!

Страхотно видео!Благодаря ви,племенницата ми го хареса много

Страхотно изживяване за всеки малчуган, поръчката бе обработена за по малко от 24 часа, силно препоръчвам.

Видеото е чудесно .Благодаря

Невероятно! Не очаквах да е толкова впечатляващо. Малката е възхитена! Весели Празници

Прекрасна идея, получи се чудесно видео! Не очаквах и толкова бърза реакция след финализирането на поръчката - очарована съм!

Прекрасни сте! Перфектна идея! Супер реализация и абсолютно до минута точно изпълнение на поетия ангажимент на поръчката! Внасяте магията на светлите празници в домовете ни! Благодаря от сърце! Здрави бъдете всички в екипа и семействата ви! Много добри хора и много вълшебна магия и във вашите домове! Весели празници!

Прекрасен клип. Вече поръчвам за детето на трета приятелка. Голяма радост за деца и възрастни!

Поздравления за идеята и за изпълнението! За втора поредна година внасяте магията на Коледа в дома ни.

Невероятно видео,поздравявам целия Ви екип.Детето ми ще ахне от вълнение и изненада.Гледайки го сега,аз се разплаках,представете си само какво силно въздействие има.Весели празници,мир ,любов и топлина на Вас и Вашите семейства.

Невероятно видео! Детето остана очаровано, препоръчвам :)

Моля добавете името Мишел при момчешките имена!

Много професионално. Желая ви много успехи и много доволни потребители.

Изключително съм доволна от получения продукт!

Детето ми е пленено. Гледа видеото отново и отново в захлас. Поздравления за чудесната идея.

ВИЕ СТЕ ВЪЛШЕБНИЦИ! И ДЕЦА И РОДИТЕЛИ, ВСИЧКИ СМЕ ОБЛАДАНИ ОТ МАГИЯТА НА КОЛЕДА!

Прекрасно е! Благодаря!!!

Прекрасна идея! Създава невероятно настроение и вълнение и на малчуганите, и на близките! Адмирации!

Невероятна емоция!!!! Страхотни професионалисти!!!!

Много благодарим! Прекрасно е!

Много благодаря за видеото.Детето ми много ще се зарадва на него :)

Страхотно видео, благодарни сме, че успяхте да зарадвате нашето дете. Дори баба пусна сълзи

Страхотноооо! Децата, пък и големите, ще се зарадват максимално на този тип видео. Браво, моите поздравления.

Чудесна идея и прекрасна реализация! Детето ми беше изключително щастливо и очаровано! Благодарим ви!

Много съм доволна от предлаганата услуга. За втора година се възползвам от нея и горещо я препоръчвам. Изживяването е незабравимо!

Страхотно се е получило видеото. Благодаря! Дъщеря ми много ще се развълнува. :)

Бързи и коректни

Страхотно видео! Препоръчвам!

Страхотно видео! Всички много го харесахме! Браво за идеята и изпълнението!

Прекрасно видео! Детето много се зарадва

Видеото беше готово бързо и съм сигурна, че децата ще останат очаровани от срещата си с Дядо Коледа. Благодаря ви!

Изключително отзивчиви! Продукт с отлично качество, който вярвам ще донесе много детски усмивки и радост.

Бързи, коректни! Много сме доволни!

Както винаги - перфектни!

Благодаря за невероятното клипче!

Страхотно видео!

благодаря ви,нещо наистина прекрасно за децата

Перфектно, отзивчиви и любезни. Добро изпълнение!

Поздравления за отличната идея и качествената реализация. Децата останаха много щастливи. Синът ми на следващия ден написа писмо на Дядо Коледа да му благодари за клипчето и виждам как започна да се старае повече във всичко което прави. Пожелавам Ви успехи и нови свежи идеи с които да ни радвате.

Важно разяснение! Бих искал да ви обясня защо голяма част от отзивите, публикувани до момента, са писани в един ден. Понеже няколко души изразиха съмнение, че са фалшиви... 1. Това е така, тъй като домейнът ни е нов и отзивите са преписвани от съобщенията, които сме получавали през годините. 2. Публикувани са единствено отзивите, които сме получавали от клиенти, закупили офертите ни в грабо.бг, защото са публични и могат да бъдат видяни от всеки. Линк към профила ни в грабо.бг с отзивите за нашите услуги - https://grabo.bg/places/zdraveidiadokoledabg/reviews 3. Всъщност положителните реакции на клиенти са много повече, но не сме ги публикували именно защото са пращани по имейл и няма как да докажем, че са истински. Весели празници! :)

Искам да изкажа безкрайната си благодарност за идеята и изпълнението на това, което правите! Искам да Ви благодаря за сълзичките от вълнение, които донесохте в очите на едно българче в чужбина. Поздрави!

Ще направите един миньон истински щастлив! :) П.П Връзката е с екипа е на ниво, много бързи отговори и коректно отношение.

Здравейте, това което правите е страхотно,доставяте радост и прекрасни емоции на децата.Поздрави за идеята и за качеството което предлагате.

Уникално клипче, и много коректни! ПРЕПОРЪЧВАМ!!!

Здравейте, прозореца за качване на снимка е много малък . Трудно се определя, коя част от снимката да се изреже ( crop-не ). За видеото още нищо не мога да кажа, чакам да го получа на мейла.

Невероятно видео! Очичките на детето грейнаха! Поздравления за идеята!

Изключително съм доволна от клипа. Всичко което бях написала бе поместено и децата останаха много доволни и изненадани! Препоръчвам !!!

Дъщеря ми разказа на всички, че Дядо Коледа е изпратил писмо лично на нея - няма нищо по-ценно за един родител да види щастието в очите на детето си! Благодаря за това!

Супер изпълнение, децта останаха много впечатлени.

Препоръчвам! Много въздействащ клип!

Страхотно! Препоръчвам!

Прекрасна идея, поздравления! Заявката ми беше обработена много бързо, видеото беше страхотно, а радоста и изумлението на детето - безценни. Благодаря от сърце! Догодина със сигурност ще се възползвам отново.

Изключително коректено. Прекрасно качество.

Видеото беше направето прекрасно! Благодаря за професионализма на фирмата предлагаща услугата и страхотното видео.

Всичко беше точно, коректно, а децата останаха омагьосани от приказния момент.

Перфектни и любезни! Видеото наистина беше много добре направено, хумористичен подход, тъй като беше за възрастен. Определено е подарък, който ще се помни.

Абсолютно невероятно видео! Децата бяха в екстаз! Благодаря Ви от сърце, всички плакаха от вълнение! Оригинална идея, подплатена с професионална изработка ♥️

Страхотна емоция и вълнение за цялото семейство! Получихме видеото в срок и с чудесно качество! Благодарим!

Много съм доволна от услугата, бързина и коректност, препоръчвам.

Уникално клипче - разчувства цялото ни семейство, а децата бяха възхитени. Препоръчвам горещо на всички семейства с деца - няма такъв подарък като радостта в очите на децата ни.

Отново доволни за 3 поредна година!

Страхотно изживяване! Много благодаря за незабравимия спомен, който създадохте в нашето семейство! Думите ми са недостатъчни да опиша високия професионализъм, с който беше направено филмчето. Препоръчвам на всеки, който не се е възползвал от услугата - да го направи!

Невероятно видео детето остана очаровано, препоръчвам :)

Супер идея, страхотно изпълнение!

Изключително добро качество на клипа. Невероятна изненада за децата ми!

Креативна и свежа идея, прекрасен сюжет, незабравимо преживяване, което развълнува не само децата, но и нас, възрастните! Безупречен сайт и коректно изпълнение. Благодарим Ви! Здрава и успешна 2019 година!

Отлично качество, децата много се зарадваха!

И друг път съм ползвала тази услуга - доволна съм. Креативен екип!

Страхотна изненада!

Много бързи и коректни. Добра идея и много добре реализирана

Прекрасна изненада за децата и незабравими емоции за цялото семейство!

Мнооого съм доволна от всичко! Благодаря!

Невероятни сте :*

Чудесен видеопоздрав. Поздравления. Пожелавам топли и уютни празници! Продължавайте да ни радвате!

Ефекта е поразителен.

Очаровани! Възхитени! Чак ние повярвахме в Дядо Коледа. Децата бяха втрещени. Изключително реалистично и грабващо.

Прекрасно видео, дори надминахте очакванията ми. Изключително коректни и точни. Прекрасен подарък за малки и големи. Със сигурност бих ползвала отново услугите ви!

Прекрасно видео! Страхотна работа! Благодарим Ви от сърце за истинското щастие, което подарихте на нашите деца и на нас самите. Страхотни сте. :)

Видеото е страхотно и го получих доста по-бързо от указания срок! :)

Много ми хареса. Бързо изпълнение. Страхотен спомен.

Беше прекрасно изживяване за децата! Изключително съм доволна.

Видеото беше радост за малки и големи. Благодарим ви за креативността и за умението да ни накарате да се потопим в магията на Дядо Коледа.

Благодаря Ви! Малкия когато изгледа видеото каза "Леле, днес е най-хубавия ден в живота ми" :) Благодаря, че правите децата щастливи :)

ПРЕКРАСНА ИЗНЕНАДА ЗА МОЕТО ДЕТЕ!МНОГО МУ ХАРЕСА!

Много интересен и шеговит поздрав за моята фамилия - видео поздрава беше за 6 възрастни, аз лично се забавлявах и се върнах в детството си докато го гледам, надявам се да хареса и на останалите. ХО-ХО-ХО

Точни и коректни! В срок изготвено видео! Благодаря!

Няколко години поръчвам видео за детето и съм много доволна. Вече има и варианти за избор на различни видеа и са все по-интересни.

Страхотни сте! Благодаря!

Много хубаво видео. Много ни зарадва.

Благодаря за страхотните видеа, които поръчах. Семейството ми много ще се зарадва на Коледа, благодарение на вашите усилия. Професионално свършена работа. Очарована съм!

Страхотно изпълнение! Коректност и точност в уговореното време за изпълнение на поръчката! Голяма радост и щастие е да се наслаждаваме на видеото! Благодаря Ви!!!

Благодарим за видеото! Синът ми толкова много се зарадва! Беше изключително впечатлен! Прекрасна идея!

Много красив и нежен подарък да накара пламъка в очите на моите дечица да светне !!!

Видеото е невероятно, все още не съм го показала на дъщеря си, но аз се просълзих докато го гледах. Невероятно е! Няма да съжалявате, ако си го поръчате.

изненадата беше страхотна за детето!!!!!!!!!

Благодаря ви много видеото е прекрасно

И тази година сме много доволни от направеното видео. Професионално и интересно.

Благодарим ви! Клипчето е много хубаво!

Много благодаря. Записът е супер подарък. Дъщеря ми много се зарадва.

Прекрасно изпълнение! Благодарим Ви!

Много благодарим!

Получих видеото много бързо. С една дума - уникално! Почти се разплаках. Не знам още каква ще е реакцията на малкия, но ако е поне една десета от моята, ще бъда щастлива!

Едно различно и невероятно предложение за скъпите ни хора. Човек може да се почувства специален. Гениална идея! Благодаря!

Клипчето е страхотно и много вълнуващо за малките сладури! Благодарим за емоцията! Много бързи и коректни!

Клипът е невероятен - оригинален и интересен. Много ме развълнува. Не се колебайте да направите изненада на Ваш любим човек.

Много бързи и коректни!

Отлично свършена работа - направих поздравления за колегите от фирмата ми! Беше изненадващо, вдъхновяващо, интересно, красиво!

Персонализираното видео от Дядо Коледа е страхотно. Много е забавно в духа на Коледа. Уникална идея за децата - убедена съм.

Страхотни са! Цялото семейство е благодарно на хората, които изготвят тези видеа!

Страхотно персонализирано видео, което донесе прекрасни емоции на детето.

Уникална идея, страхотно видео и професионално обслужване. Много бързи и лесно за сваляне на видеото. Децата са очаровани.

И тази година зарадвахте семейството ни! Сега очакването е още по-вълнуващо ! Бъдете здрави и Весела Коледа!

Добро видео, децата ще останат доволни със сигурност. Добра комуникация и отзивчивост.

Благодаря Ви! Изключително доволна съм. Направеното видео е професионално, забавно и сполучливо. Препоръчвам горещо на всички да зарадват децата си по този начин!

Страхотна емоция ни донесе!

Просто не ми стигат думите да изразя щастието, което изпита детето ми като изгледа видеото... колкото и да съм благодарна малко е... продължавайте да радвате дечицата!

Силно съм впечатлена! Прекрасно видео, дъщеря ми го гледа всеки ден! Благодаря ви! Желая ви успех, продължавайте да радвате дечицата!

Благодаря ви, страхотни сте. 8годишната ми дъщеря и тази година ще вярва в Дядо Коледа.

Видеото беше за моя съпруг, адски ви благодаря за това че ви има! На 26 години, а той, че дори и аз се почувствахме като малки деца! Толкова е реално всичко, че наистина бяхме очаровани и много щастливи! Екипът ви е повече от уникален и ще ви потърсим скоро за нашия син!

Страхотно видео заради него дъщеря ми ще вярва в Дядо Коледа още дълго време. Благодаря ви.

Прекрасна идея! Вече получих клиповете за моите внучки. Много професионално направено. Със сигурност радостта ще е ОГРОМНА. Благодаря Ви!

Чудесна идея. Браво.

Впечатлена съм! Бях малко скептично настроена, но съм изумена от видеото! Професионално направено! Препоръчвам!

Синът ми беше много приятно извенадан, че Дядо Коледа знае всичко! Идеята е страхотна! Благодаря

Страхотни - прекрасно видео, получено в много кратък срок!

Много сме доволни! Препоръчвам!

Страхотни професионалисти!

Много любезни, отзивчиви по всяко време. Бързо и коректно обслужване. Изключителна изненада и радост за детето.

Страхотна изненада за детето. Очаровна съм. Синът ми много се зарадва! Благодаря на екипа!!!

Изключително доволна за трета поредна година. До нови срещи!

Страхотна изненада за децата!

Вълшебен спомен не само за децата, но и за цялото семейство!

Страхотно видео, зарадва много детето ни. Изпълниха всичко в срок. Препоръчвам за още повече детски усмивки.

Прекрасна идея, безупречно изпълнение и перфектно обсужване!

Уникална изненада не само за децата, но и за всички, които не очакват да видят Дядо Коледа... страхотни професионалисти, браво и много благодаря.

Изключително качество, бързина и коректност!!!

Чудесна изненада за децата! Препоръчвам!

Останах доволна от видеото. А детето ми беше щастливо от личното послание на Дядо Коледа. Благодаря!

Супер, доста интересно му беше на детето! Продължавайте в същия дух!

Много съм доволна.

Изненадата беше прекрасна, видеото реалистично целта постигната.

Страхотно изживяване, супер емоционално и професионално! Благодаря ви, че Ви има!!!

Беше уникално видео послание, много лично, мило и вълшебно направено! Дъщеря ми беше като омагьосана, пускахме го още и още. Сърдечно благодаря за радостта, която доставихте на детенцето ми, а и на всички нас!

Страхотна изненада за детето ми.

Страхотна изненада за децата! Направено е много професионално и реалистично :)

Беше страхотна емоция за всички нас. Благодаря Ви!

Много сме доволни, детето остана толкова учудено и радостно, че Дядо Коледа персонално го е поздравил!

Уникален подарък за децата, който предизвика неописуема радост. Благодаря Ви!

Цялото видео е толкова вълшебно и детето беше толкова впечатлено и щастливо, че забравихме за лекото закъснение. Но въпреки това изцяло препоръчвам!!!

Благодарим Ви за прекраснато видео, наистина е професионално направено. Децата искренно се зарадваха и впечатлиха, направихте празника им незабравим. Пожелавам на целия екип успешна Нова Година.

Перфектни! Благодаря, че зарадвахте детето ни!

Много съм доволен! Благодаря за отлично свършената работа!

Видеото е страхотно!

Страхотни сте, синът ми гледа клипчето поне 20 пъти, докато дядо Коледа споменаваше името му, всеки пък потреперваше от радост и много му въздейства, чудеше се как е научил всичко за него. Продължавайте да радвате децата. Сега обаче не знам как след време ще му обясня, че той не съществува :)

Страхотни, взех ваучера в последният момент, но въпреки това видеото беше готово преди 24 декември! Емоциите, които ни донесохте бяха страхотни и незабравими!

Персоналното видео, което получиха Рая и Сая е прекрасно! Благодаря, че успяхте да направите безкрайно щастливо цялото ни семейство! Благодаря за чудесната работа! Благодаря, че Ви има! Весели празници!

Чудесна изненада за малки и пораснали деца! Благодаря!

Прекрасни сте! Така радвате децата, че все едно наистина Дядо Коледа ги е наблюдавал цяла година.

Много коректни и бързи, синът ми остана очарован, както и всички, на които показа клипа от Дядо Коледа! Благодаря!

Благодаря, ЗдравейДядоКоледа.bg - Приказно, уникално, възхитени сме!

Благодаря за чудесната идея и изпълнение! Една малка приказка за децата, която успя да завладее и възрастните. Вече съм в редиците на редовните Ви клиенти! Весели празници желая!

Получихме прекрасно видео послание от Дядо Коледа! Благодарим!

Изключително много съм доволна от видеото, което ми изпратихте за двете ми пораснали деца и съпруга ми! Не очаквах толкова да се впечатлят. БЛАГОДАРЯ от сърце!

Страхотно видео, а емоцията, която предизвиква в децата е невероятна! Препоръчвам горещо! Професионално и отзивчиво отношение, както и бързина в изработката на видеото - адмирации!

Страхотно видео, нямам думи да опиша радостта в детските очички! :)

Много съм доволна от услугата. Направо страхотно! Супер бързи, отзивчиви и.... не знам. Препоръчвам горещо!

Видеото е страхотно!

Уникално!!!! Страхотно е! Препоръчвам горещо да създадете тази невероятна емоция за детето Дядо Коледа да му говори !!!

Доставиха ни голяма радост. Всичко беше прекрасно!

Видеото е прекрасно, толкова приказно и забавно сте го направили, като детски коледен филм. Сигурна съм, че синът ми ще бъде очарован и много впечатлен! После, цяла седмица ще разказва за изненадата на дядо Коледа. :) Много, много благодаря за тази приятна емоция, която ни подарихте! :)

Видеото е страхотно. Благодаря за професионализма, с който е направено.

Видеото е страхотно. Благодаря за професионалното изпълнение. Сигурна съм, че децата много ще се зарадват като го видят.

Препоръчвам на всички! Невероятен спомен, видеото е уникално! Благодарим ви! :)

Прекрасно изпълнение! Мило, лично и вълнуващо! Чудесна идея за празниците! Благодаря!

Видеото беше с добро качество, забавно и оригинално. Горещо ви го препоръчвам!

Прекрасно видео!!! Хиляди благодарности!!!

Чудесно видео! Благодрая!

Страхотно изпълнение!

Много сме доволни!

Благодаря ви за прекрасното видео, ще бъде истински празник за децата!

Благодаря сърдечно за страхотното видео! Невероятно завладяващо и вълнуващо, както за малката, така и за нас! Весела Коледа, Дядо Коледа!:)

Сърдечно благодаря! Видеото е страхотно! Пожелавам ви светли праници! :-)

Страхотно видео послание. Детето се "шокира", както то каза, а и ние - толкова истинско и реално. Благодарим от сърце за хубавите емоции, които изживяхме!

Страхотно видео, децата останаха много впечатлени. Благодаря

Страхотна изненада за децата. Малко бавно станаха нещата, но пък се зарадваха децата.

Видеото е страхотно и много вълнуващо, децата останаха очаровани и много щастливи. Благодарим Ви!

Мили Дядо Коледа, много Ви благодарим от сърце и душа за прекрасното видео което сътворихте. Много е истинско!!!

Много съм доволна, препоръчвам.

Много добро изпълнение! Децата много се зарадваха! Благодаря, Дядо Коледа!

Уникално видео. Чак ми се доплака докато го гледах :)

Уникално видеопослание със страхотно въздействие!

Видеото е прекрасно!Благодаря!

Страхотно е!!! Благодаря ви.Точно като в клипчето. А като е и персонализирано магията му е още по- силна.

Видеото е хубаво,оправда очакванията!

Много хубаво се получи, детето остана очаровано!

Едва се побираме в " Благодарим"! Толкова сте невероятни, затрогващи, истински, празнични....Космични сте! Да създадеш радост на дете, независимо пораснало ли е...! Адмирации за професионализма! Видеото е страхотно! Щастливи сбъдвания!

БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА СТРАХОТНОТО КЛИПЧЕ. УНИКАЛЕН СПОМЕН ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.

Клипчето е невероятно! Всяко дете го заслужава, истински спомен!

Клипчето е уникално! Сигурен съм, че всяко едно дете ще се зарадва изключително много! Поздравление за страхотната и оригинална идея!

Страхотно видео, чак аз се развълнувах

Страхотно, невероятно обслужване. Поздравления за креативните идеи!

Страхотен, чудесен Дядо Коледа! Благодаря :)

Страхотна изненада за децата, изключително коректно отношение към клиента, бързо изготвяне на продукта! Много съм доволна! Препоръчвам на всички!

Много съм доволна: бързо и любезно обслужване. Със сигурност и малката ще е очарована.

Наистина чудесна идея :) и отлична реализация!

Страхотна изненада за цялото семейство. Децата гледат всеки ден видео посланието и промениха много неща, по съвет на Дядо Коледа :) Продължавайте да го правите всяка година! Весели празници!!!

Чудесна изненада беше за дъщеря ми,остана много щастлива и много впечатлена от Дядо Коледа.Това е една прекрасна изненада за децата.Благодаря много Дядо Коледа :)!!!

Бързи, културни, отзивчиви, много съм доволна. Поръчах за моето дете и бяха много точни и коректни. Горещо ги препоръчвам.

Благодаря! Убедена съм, че посланието на Дядо Коледа много ще изненада и зарадва децата! Сърдечни благодарности от нас и Весела Коледа!

Страхотни сте! Браво! Много бързо, точно и професионално. Горещо препоръчвам на всички, които още не са използвали услугата.

Прекрасно видео! Благодаря Ви за невероятната идея :) Вие сте магьосници определено е вълнуващо и много приятно!

Изключително съм доволна от бързината и качеството на услугата! Много коректни и внимателни! Благодаря Ви! Весели празници!

Страхотна емоция за малки и големи! Благодаря ви за коректното отношение и бързината! Горещо препоръчвам на всички, които искат да изненадат дечицата си за Коледа!!!

Приказка! Вие сте №1! Много, много благодаря!

Браво на организаторите за хрумката. Получи се чудесно, вчера попълних формата и днес видеото вече е при мен. Довечера ще изненадам моите внучки. Сигурно ще крещят от радост, че Дядо Коледа знае толкова много за тях.

Изключително съм доволна - коректно, точно и бързо! Най-хубавото е, че децата останаха очаровани!!!! И го гледат всеки ден! Чак аз повярвах в Дядо Коледа, гледайки и слушайки:)

Страхотно послание на дядо Коледа!!! Една различна и много лична емоция за децата! Много благодаря! Препоръчвам! И костюма и гласа на дядо Коледа са автентични!

Много съм доволен, изключително коректни.